Menu

 KÅL

KÅL

Mad og drikke etc.

OBS: BOOKS ON DEMAND UDGIVELSE

Kogebogen KÅL fra FADLs Forlag er den ultimative kogebog med kålopskrifter, og den er spækket med inspiration til hvad man kan kalde grøntsagernes svar på dåsemad. Kålen har fået sig en kulinarisk renæssance som en yderst moderne ingrediens i de danske køkkener - både i studenterhyblerne og på de finere restauranter.

KÅL er skrevet af kokken Peter Nøhr Christensen og historikeren Asmus Gamdrup Petersen Jensen, og det er med deres store fælles interesse i madlavning og madhistorie, at denne kogebog er blevet til. Som læser får man masser inspiration til nye og anderledes måder at anvende kålen på i køkkenet. Den kan både koges, bages, steges, sauteres, dampes, blancheres, braiseres, saltbages og syltes.

Bogen er bygget op efter et simpelt princip. Der er 13 kapitler, som er inddelt i kåltyper. Hvert kapitel indledes med en fortælling om, hvordan kålen har været dyrket, tilberedt og spist

Købes hos: saxo

Varenr.: 64132535

Pris: 70 Kr.

(Prisen er den seneste vi har fået oplyst.)


Andre bøger om vin

Sponseret indhold

 Efterårsmad Nem mad hver dag

Efterårsmad Nem mad hver dag

kr. 70 hos saxo

Se mere
 Meyers mad til de mindste

Meyers mad til de mindste

kr. 70 hos saxo

Se mere
 Vintermad Nem mad hver dag

Vintermad Nem mad hver dag

kr. 70 hos saxo

Se mere
 Is og andre lækkerier

Is og andre lækkerier

kr. 50 hos saxo

Se mere
 Louisas madplan

Louisas madplan

kr. 70 hos saxo

Se mere
 Boost din energi med gluten og laktosefri opskrifter samt uden stivelse

Boost din energi med gluten og laktosefri opskrifter samt uden stivelse

kr. 155 hos saxo

Se mere

Mange flere bøger om vin

Min-Vinkælder.dk

Find dine favoritvine

Copyright © 2015-2021 Min-Vinkælder.dk