Menu

 Danmarks gastronomiske revolution

Danmarks gastronomiske revolution

“En meget grundig og sober bog om et stykke kulturhistorie, der bliver mere og mere hype om,” skriver lektør Per Månson i DBCs materialevurdering.

I 2010 indtog Noma 1. pladsen på listen over verdens bedste restauranter, og året efter vandt Rasmus Kofoed guld i Bocuse D’Or, verdensmesterskaberne for kokke. To begivenheder, der symboliserer den gastronomiske revolution, som Danmark har været igennem de seneste årtier. 

En revolution, der gav liv til ‘det nye nordiske køkken’ - en bevægelse hvis tankegang har spredt sig verden over. Men hvordan kan et lille land i Norden på bare 30 år bevæge sig fra at være en gastronomisk udørk til at blive en verdensberømt gastronomisk destination? Hvem var hovedaktører i revolutionen, hvad var drivkraften, hvem står nutidens stjerner på skuldrene af, hvad

Købes hos: saxo

Pris: 295 Kr.

(Prisen er den seneste vi har fået oplyst.)

Andre bøger om vin

Min-Vinkælder.dk

Find dine favoritvine

Copyright © 2015-2019 Min-Vinkælder.dk