Menu

 Sous vide kogebogen

Sous vide kogebogen

Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med.

Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau.

Hanne Birgitte Grøndahl og Anders Grøndahl står bag "Sous vide

Købes hos: saxo

Pris: 180 Kr.

(Prisen er den seneste vi har fået oplyst.)

Andre bøger om vin

Se mere
Se mere
Se mere
Se mere
Se mere
Se mere

Min-Vinkælder.dk

Find dine favoritvine

Copyright © 2015-2019 Min-Vinkælder.dk