Menu

 Kål

Kål

KÅL – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter er en inspirerende vitaminbombe, der skærper lysten til at spise mere kål, fordi den beriger læseren med viden om de utroligt rige variationsmuligheder, der findes, når der kokkereres retter med kål. Mette Mølbaks lækre opskrifter er den lige vej til at finde ud af, hvordan kål kan indgå i hverdagens moderne og sunde køkken, fx i indisk-inspirerede salater eller marokkansk taboule. Herudover giver bogen en spændende indføring i de mange sundhedsfremmende fordele, der er ved at spise kål, ligesom den indeholder små interviews med kendte kokke og madskribenter, der lovpriser kålens mangfoldighed.Om forfatterenMette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som redaktør af Spis&Bo og har i en lang årrække været ansat som madredaktør på ALT for damerne. Hun har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter og artikler. Mette Mølbak er uddannet journalist fra Danmarks

Købes hos: saxo

Pris: 200 Kr.

(Prisen er den seneste vi har fået oplyst.)

Andre bøger om vin

Se mere
Se mere
Se mere
Se mere
Se mere
Se mere

Min-Vinkælder.dk

Find dine favoritvine

Copyright © 2015-2019 Min-Vinkælder.dk