Menu

 Sous vide i dit eget køkken

Sous vide i dit eget køkken

"Sous vide i dit eget køkken" er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere kan vælge blandt de mere end 300 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.
Med sous vide kan man få det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst, laks, burger, flæskesteg, skinke, torsk, asparges og rabarber. Men sous vide er også perfekt, når man skal lave festmad til mange. Maden er mør og saftig, smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den er tilberedt skånsomt ved lavere temperaturer end ellers.
Sous vide gør hverdagen

Købes hos: saxo

Pris: 150 Kr.

(Prisen er den seneste vi har fået oplyst.)

Andre bøger om vin

Se mere
Se mere
Se mere
Se mere
Se mere
Se mere

Min-Vinkælder.dk

Find dine favoritvine

Copyright © 2015-2019 Min-Vinkælder.dk