Menu

 Meyers pølsemageri

Meyers pølsemageri

Lær at lave verdens bedste hotdogs helt fra bunden, og nyd smagen af saftige hjemmestoppede pølser direkte fra grillen. Eller gå et skridt videre til italienske salumi og nduja, franske saucissons secs, spanske chorizos eller øl- og spegepølser fra hjemlige, sønderjyske himmelstrøg.

MEYERS PØLSEMAGERI giver dig mulighed for at prøve kræfter med dette gamle og specialiserede madhåndværki dit eget køkken. Bogen rummer 80 opskrifter fulde af velsmag og alle de tips og tricks, der skal til for atstyre kødhakker, pølsestopper, grill og pande med sikker hånd.

Claus Meyer har skrevet bogens forord, og resten af vejen er du i godt og sikkert selskab med Erik Lautrup-Nielsen, manden bag de populære pølsekurser i Meyers Madhus.

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
Fil størrelse: 113482

Købes hos: saxo

Pris: 150 Kr.

(Prisen er den seneste vi har fået oplyst.)

Andre bøger om vin

Se mere
Se mere
Se mere
Se mere
Se mere
Se mere

Min-Vinkælder.dk

Find dine favoritvine

Copyright © 2015-2019 Min-Vinkælder.dk