Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/Philippe Emanuelli er sommelier og grundlægger af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor der udelukkende serveres retter med friske svampe.Fil størrelse: 61191 ">
Menu

 Svampekogebogen

Svampekogebogen

Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig?

Philippe Emanuelli har samlet 127 gennemprøvede opskrifter som får den bedste smag frem i hver enkelt svamp og bevarer dens konsistens.

PHILIPPE EMANUELLI er sommelier og grundlæggeren af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor han kun serverer retter med friske svampe.

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/Philippe Emanuelli er sommelier og grundlægger af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor der udelukkende serveres retter med friske svampe.Fil størrelse: 61191

Købes hos: saxo

Pris: 100 Kr.

(Prisen er den seneste vi har fået oplyst.)

Andre bøger om vin

Se mere
Se mere
Se mere
Se mere
Se mere
Se mere

Min-Vinkælder.dk

Find dine favoritvine

Copyright © 2015-2019 Min-Vinkælder.dk